dinsdag 16 augustus 2016

Sativa en The Midnight Ghost Train * 16 augustus 2016, DB's - Utrecht


Setlist Sativa:

Setlist The Midnight Ghost Train:
Along the Chasm, Gladstone, BC Trucker, No. 227,
Straigh to the North, Twin Souls en Mantis.

Sativa

Gezellig met Hans op een dinsdagavond naar DB's in Utrecht waar The Midnight Ghost Train ging optreden. We hadden de bus genomen en vanaf het Majellapark was het een klein kwartiertje lopen. We waren een klein uurtje voor aanvang van de bands aanwezig en konden zo mooi een tijdje gezellig aan de bar onder het genot van een biertje bijbabbelen. Even later troffen we ook Joran, Rianne, Rens, Vincent en Ed nog. In het voorprogramma vanavond stond de Nederlandse stoner/metal band Sativa en deze maakte er meteen een leuk feestje van. 


Mooi licht


DB's is erg donker maar super gezellig

Het was inmiddels toch wel lekker druk geworden en er hing een prima sfeer. Al heel snel in de set werden mijn lievelingsnummers Gladstone en BC Trucker gespeeld, dat vind ik eigenlijk wel jammer. Maar goed de band ramde er flink op los en is vooral live een hele belevenis. De band komt in ieder geval in zo'n kleine zaal beter tot zijn recht als in de grote metaldome van Graspop waar ik ze op een enorm podium heb zien optreden. 


The Midnight Ghost Train

Verdere hoogtepunten waren nog No. 227, Straight to the North en Mantis en het publiek deed lekker mee. Natuurlijk vloeide het bier rijkelijk en was het eigenlijk wel goed dat de band na een ruim uur spelen klaar was. Na afloop van deze geslaagde avond hebben we nog de laatste elpee Cold Was The Ground gekocht en zijn we op de foto gegaan met zanger/gitarist Steve Moss en bassist Mike Boyne. 


Snel een nieuwe snaar erop zetten


Bassist Mike Boyne


Dynamisch optreden


Zanger/gitarist Steve Moss


Hans en ik op de foto met zanger/gitarist Steve Moss en bassist Mike Boyne


Elpee gekocht en een plectrum gekregen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten