zaterdag 17 mei 2014

Bloyatop en DeWolff * 16 mei 2014, P60 - Amstelveen
Setlist Bloyatop:
Lez Burn, Demolition Crush, Page 525, Tight Spot, BBQ en Great Repple Depple In The Sky.
Setlist DeWolff:
Evil Mothergrabber, Satilla No. 3, Voodoo Mademoiselle, Dance Of The Buffalo, Medicine, Wealthy Friend, Stand Up Tall, (Ain't Nothing Wrong With) A Little Bit Of Loving, Crumbling Heart, Restless Man, Don't You Go Up the Sky, The Pistol en Gold and Seaweed.Bloyatop

Was niet al te best

De vierde keer in een redelijk korte periode naar DeWolff en dit was meteen de minste keer. Robin was voor de tweede keer mee en ook hij had hetzelfde gevoel. Maar ja, de laatste keer dat we samen waren was het ook wel erg leuk geweest en hadden we nog een tijd na het concert met de jongens van DeWolff nagebabbeld. Maar misschien heb ik het ook te vaak gezien en gaat het teveel op elkaar lijken? Ik weet het niet precies. Het voorprogramma Bloyatop was erg matig en kon Robin en mijzelf niet bekoren. Wel leuke enthousiaste gasten maar dat was het ook wel.


Pablo bovenop de Hammond

Het kwam soms van ver

DeWolff begon gelijk met het nieuwe nummer Evil Mothergrabber en dat was niet verkeerd. Daarna weer een nieuw nummer gevolgd door enkele oude. Pablo name regelmatig een slok bier en ook een keer Jägermeister, later kreeg hij een nogal vreemd gekleurd drankje in een plastic beker van de roadmanager. We vonden 'm er ook niet zo heel florisant uitzien, maar misschien was het wel gewoon een medicijn.


Robin Piso en Luka van de Poel (drums)

Ging goed los af en toe

Gelukkig maakte het laatste gedeelte van het concert nog een hoop goed. Vanaf Crumbling Heart kregen we weer wat van de oude magie terug en was het nog genieten van een aantal "oude" krakers. Al moet gezegd worden dat het nieuwe nummer Restless Man ook zeer te pruimen was. Al met al hebben we toch wel een leuke avond gehad in een niet uitverkochte P60 (ook het balkon was dicht) maar is het wel even genoeg geweest. Nu maar eens een paar jaartjes wachten voor een volgende keer.


Robin Piso op het Hammond orgel

Luka van de Poel op drums

Effe een slokje (en Pablo dronk niet alleen water......)

We staan mooi vooraan (rechts, foto Rob Sneltjes)

                   De setlist van het podium gegrist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten