maandag 9 september 2013

My Propane en ReVamp * 9 september 2013, De Helling - Utrecht
Setlist My Propane:
The Lost Art of Obedience, Mood, Modern Violent Gentleman, Drinking Diesel, After You, Switching the Lights Off, Pray en Stray.
Setlist ReVamp:
On the Sideline, The LimbicSystem, All Goodbyes Are Said, Wild Card, Kill Me with Silence, Precibus, I Can Become, Sweet Curse, Amendatory, Distorted Lullabies, Head Up High, Infringe, Neurasthenia, Here's My Hell, Misery's No Crime, Nothing, Disdain en Wolf and Dog. Toegift: Sins en Disgraced.

 
My Propane was een leuke opwarmer

Gitarist Anand Mahangoe

Vanavond waren we met een flinke groep in Tivoli de Helling om ReVamp te aanschouwen. Ik zei de gek, Saskia, Argo, André, Xander, Kimberley en Susan. Het voorgerecht My Propane smaakte best lekker, een beetje muziek ala Rise Against. Het enige minpunt was dat de nummers op een gegeven moment wat teveel op elkaar gingen lijken. Wel was er één groot hoogtepunt, volgens mij vier nummers voor het einde speelden ze een mooi afwisselend stuk met een aantal tempowisselingen. Ik denk dat het nummer After You heette, maar weet het helaas niet zeker.
Floor kwam zag en overwon
Lekker avondje

Daarna was het de beurt aan ReVamp. Nu Floor Jansen ook als zangeres te boek staat van Nightwish had ik eerlijk gezegd wel verwacht dat het uitverkocht zou zijn. Nu was het best lekker druk maar uitverkocht was het zeker niet. Wel lekker voor ons, konden we eenvoudig een biertje halen en het later weer gemakkelijk af tappen op de wc. Het werd een superleuk avondje waaruit wel weer bleek dat Floor een enorm goede zangeres is. Zij beheerst eigenlijk alle stijlen, metal, grunten, klassiek, echt geweldig! Ik moest helaas een beetje rustig aandoen, ik was namelijk herstellende van een nekhernia en dat is niet eenvoudig met dit soort muziek... Niet alle nummers van ReVamp zijn even sterk maar vooral ook door Floor werd het een toffe avond met uitstekend geluid en genoten we van een prachtig optreden.

Sweet Curse


Gitarist Jord Otto


Mark Jansen van Epica kwam even twee nummers mee grunten


                       De setlist


Mark Jansen met de flyer van onze rock/metal avond in Café Unique

Lees ook een review op:
http://www.utrecht-roxx.nl/
http://www.lordsofmetal.nl/
http://www.maxazine.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten