vrijdag 11 januari 2013

The La La Lies en DeWolff * 11 januari 2013, P60 - Amstelveen
Setlist The La La Lies:
Memory Lane, One Track Mind, Poor Man's Son, The Other Side, Dangerous, Shaking Street, Oh Lord, Sorry en Lies.
Setlist DeWolff:
Evil and the Midnight Sun, The Only Thornless Rose, Yellow Rat Magic Blues, Medicine, Silver Lovemachine, Birth of the Ninth Sun, Voodoo Mademoiselle, Don't You Go Up the Sky, The Pistol en Gold and Seaweed.


The La La Lies openden verdienstelijk


Leuke trommel


Dit concert was een herhaling van het concert van 13 september 2012 in Tivoli. Ik was toen zo onder de indruk geraakt van DeWolff dat ik ze heel graag nog eens wilde zien. Bij P60 trof ik André en zijn vriendin Daniele en na het leuke voorprogramma The La La Lies waren we goed opgewarmd voor een avondje DeWolff. Nou het was weer een hele ervaring. Wat een klasseband is dit toch met een mix van Ten Years After, Deep Purple en Led Zeppelin. Ook nu weer een zeer gemeleerd publiek, van heel jong tot aardig op leeftijd (ahum). 


                          De setlist van The La La Lies

Het waren allemaal weer heerlijke nummers en er zat een enorm psychedelisch stuk in de setlist. Silver Love Machine duurde wel een minuut of twintig en was een soort zwaar uitgerekte versie van het middengedeelte van Whole Lotta Love van Led Zeppelin. Daarna ging het weer goed los met de nummers Voodoo Mademoiselle, Don't You Go Up the Sky, The Pistol en Gold and Seaweed. Er ontstond twee keer een heuse pit en de sfeer was inmiddels tot het kookpunt gestegen. Er werd tussendoor nog een electrische gitaar van Jack Daniel's uitgereikt aan een gelukkige winnar van deze prijsvraag. Hij mocht zelfs nog even meespelen met de band waarvan zanger Pablo van de Poel zelf ook wel regelmatig een glaasje Jack Daniel's wegwerkte (als dat maar goed gaat). Na bijna 2 1/2 uur zat het weer op en konden we weer geheel voldaan naar huis. Pablo van de Poel (gitaar, zang)


Robin Piso (orgel, zang, bas)


Mooie schoentjes


Luka van de Poel (drums) met op de achtergrond de mooie lampjes

Lees ook een review op:
http://www.maxazine.nl/Geen opmerkingen:

Een reactie posten