donderdag 31 mei 2012

AxeWound en Killswitch Engage * 31 mei 2012, Tivoli - UtrechtSetlist AxeWound (niet geheel compleet):
Suicide Bummer, Long Distance Sodomy, Gorillas On The Fist, Transylvagina, Cold en Post Apocalyptic Party.
Setlist Killswitch Engage:
Reunited (Tape), Numbered Days, Self Revolution, Fixation on the Darkness, Rose of Sharyn, This Is Absolution, Take This Oath, Prelude, Vide Infra, Temple From the Within, The Arms of Sorrow, A Bid Farewell, Life to Lifeless, My Curse en The End of Heartache. Toegift: My Last Serenade en Holy Diver.

 
AxeWound met links zanger gitarist Mat Tucker van Bullet For My Valentine


We hebben er zin an!

Vanavond had Jurgen zijn vuurdoop. Voor het eerst naar een metalconcert en dan ook nog een redelijk heftige. We hadden met André afgesproken, later kwam Tom Wirschell en zijn vriendin er ook nog bij. (Later op de avond bleek oud-collega Niels Baay ook geweest te zijn, jammer dat ik 'm gemist heb). De biertjes gingen er lekker vlot in en toen AxeWound begon waren we al aardig in de stemming. Het was het allererste optreden van deze nieuwe band en het was zeker niet verkeerd. Wel allemaal geroutineerde gasten zoals ondere andere zanger gitarist Mat Tucker van Bullet For My Valentine.


Een flinke stoot energie

Na de korte pauze begon het hoofdprogramma Killswitch Engage. Zij startten de toer op deze avond in Tivoli en het laatste optreden hiervan vind plaats in Dessel. Op Graspop dus waar wij dus ook naartoe gaan. Het ging meteen al goed los, er ontstond een flinke pit en er waren zelfs diverse stage dives. De bijna volle Tivoli kookte dan op een gegeven moment bijna en zelfs ik deed een beetje mee, je kon dan ook niet stil blijven staan. Het werd een zeer geslaagd concert en ook André en Jurgen hadden het erg naar de zin. Afgesloten werd het nummer Holy Diver van de nog niet zo lang geleden overleden legende Ronnie James Dio, dit viel bij iedereen zeer goed in de smaak.


Sfeervolle foto


Een bijna volle Tivoli

Lees ook een review op: 
http://www.roarezine.nl/
http://lordsofmetal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten