donderdag 7 februari 2008

Keith Caputo en Within Temptation * 7 februari 2008, Ahoy - RotterdamSetlist Within Temptation:
Jillian, The Howling, Stand my Ground, The Cross, What Have You Done, Hand of Sorrow, The Heart of Everything, Forgiven, Somewhere, The Swan Song, Memories, Our Solemn Hour, The Other Half, Frozen, The Promise, Angels, Mother Earth, The Truth Beneath, Deceiver of Fools, All I Need en Ice Queen. 


Licht, geluid en muziek spektakel 

Within Temptation heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Hun prachtige melodische rock heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Op 7 februari stonden ze in Ahoy met het beroemdste orkest van Nederland, het Metropole Orkest, voor een unieke samenwerking: Black Symphony. Het werd een geweldig concert, met het Metropole orkest, een koor, een videowal, vuur en ontploffingen. In combinatie met de visuele effecten op het enorme scherm achter hen is dit in één woord fantastisch. 

Ook nog gastoptredens van Keith Caputo met het nummer What Have You Done, George Oosthoek (ex-Orphanage) en Anneke van Giersbergen (The Gathering) met het nummer SomewhereTijdens ‘Angels’ worden de zwarte engelen vervangen door de witte variant en staan er opeens wel heel veel mensen op het podium. Zo’n 80 van het orkest, 20 van het koor, de 4 Cirque du Soleil wezens en niet te vergeten Within Temptation zelf. Prachtig om te zien! We waren met het hele gezin, dus ook met de kids. Deze waren behoorlijk onder de indruk van deze toch wel heel bijzondere avond. Geen opmerkingen:

Een reactie posten