zaterdag 1 februari 2003

Kayak * 1 februari 2003, Pim Jacobs Theater - MaarssenSetlist Kayak:
Merlin, Tintagel, The Future King, The Sword in the Stone,
When the Seer Looks Away, Branded, At Arthur’s Court, The Otherworld,
The Purest of Knights, Friendship and Love, The King’s Enchanter, Niniane,
The Last Battle en Avalon. Pauze, daarna nog de hits:
Close to the Fire, Two Wrongs, Mammoth, Wintertime, Ruthless Queens, Periscope Life, Starlight Dancer, Chance For a Lifetime, Full Circle en Merlin Medley. 


De aankleding van de show was best leuk

Kayak begon iets nieuws, een rockopera. Hier moesten we bij zijn, nog mooier was het dat de try-out plaats vond in ons eigen dorp Maarssen. Het Pim Jacobs theater vergiste zich een keer in de programmering en er stond plotseling eens een (symfonische) rockband op het podium. Het werd een hele leuke avond waarin voor de pauze de Rockopera Merlin - Bard of the Unseen werd gebracht. We moetsen dit zittend ondergaan, in de pauze werden alle stoelen weggehaald en mochten we staan en meedoen met alle grote hits. 

Ton Scherpenzeel, Bert Heerink en rechts achter de drums Pim Koopman 

Met wat kleding en een paar attributen werd getracht extra sfeer te maken. Prima gedaan, zeker als je in acht neemt dat alles uit eigen zak betaald moet worden. Grappig was wel dat gitarist Rob Vunderink regelmatig in de zoom van zijn monnikspij bleef hangen...... Verder was opvallend dat de band versterking had gekregen van een zangeres, Cindy Oudshoorn. Dit was wel even wennen, niet bij elk (oud) nummer kwam het helemaal uit de verf. Na het concert hebben we nog gezellig nagezeten met enkele bandleden. Een colaatje gedronken met drummer Pim Koopman en gekletst met een wat grootsprakerige Bert Heerink. 


Lees ook een review op: 
http://www.dprp.net/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten