woensdag 27 mei 1992

The Almighty en Alice Cooper * 27 mei 1992, Ahoy - Rotterdam
Setlist Alice Cooper:
Under My Wheels, Trash, No More Mr. Nice Guy, Billion Dollar Babies, Love's a Loaded Gun, Bed of Nails, I'm Eighteen, I Love the Dead, Devil's Food, Steven, Black Widow (instrumental), Sick Things, Feed My Frankenstein, Cold Ethyl, Only Women Bleed, Wind-Up Toy, Ballad of Dwight Fry, Only Women Bleed (reprise), Guitar Solo/Poison, Snakebite, Go to Hell, School's Out, Hey Stoopid en Elected. 


Raar maar waar, twee jaar geleden een volgepakt Ahoy en nu was de bovenste ring dicht door middel van een zwart gordijn. Nu was het in de Stoopid tijd en de vorige keer in de Poison tijd, zie je toch wat een verschil het maakt of je een hit hebt....... Natuurlijk was de oude meester op dreef, eigenlijk is een concert van Alice altijd goed. Hij is bezig met het publiek, de show is prima en de muziek goed. Madeleine was mee, ook zij was enthousiast maar dat is altijd zo met mensen die hem nog nooit live hebben zien optreden. 


Een mooi hoogtepunt was dat Alice via een groot doek achter het podium "uit de film kwam lopen" het podium op. Na een achtervolging op het podium liep hij naadloos het witte doek weer op... Door een inkeping in het witte doek kon Alice de film uit- én inlopen. De timing was natuurlijk erg belangrijk want de film liep gewoon door. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten